Despre Noi

Credem in afaceri ca putere de a face bine in lume, ca forta ce contribuie la cresterea prosperitatii si diversitatii in economie. Ne sprijinim clientii oriunde isi desfasoara activitatea, atat pe piata interna cat si la export, ajutandu-i sa ia deciziile potrivite pentru consolidarea abilitatilor de a vinde.

Ajutand firmele sa incheie parteneriate solide, sa construiasca afaceri puternice, sustinem dezvoltarea economiei. Acesta este scopul nostru.

Ne caracterizeaza totodata ambitia de a deveni cel mai agil partener mondial in domeniul asigurarilor de credite comerciale, de aceea expertii Coface lucreaza in centrul economiei mondiale, sprijinind circa 2.000 de clienti in Romania, sa construiasca afaceri de succes, in crestere si dinamice.

Intrucat serviciile Coface sunt interconectate, indiferent de serviciul solicitat, in calitate de client vei beneficia de experienta noastra in toate celelalte linii de afaceri.

Suntem liderul autohton in furnizarea informatiilor de afaceri si ne bazam pe propria retea globala de surse de informare.

Datele noastre sunt introduse in mod constant intr-o baza ce contine informatii despre 50 de milioane de companii din intreaga lume si formeaza structura de baza a Coface in ceea ce priveste evaluarea riscului de credit, asigurare si solutii financiare.

Daca utilizezi aceasta baza de date unica, ai acces nu numai la informatiile despre companii, ci si la experienta noastra in domeniul riscului de credit.

Trofeu
Lider
National al pietei
Clienti
2.000
clienti
Steag
Din 1996
pe piata
din Romania
Studii
3
birouri nationale
Harta Romania
Angajati
Peste 200
de angajati

Fii cu un pas inaintea tuturor!

Descarca studiile Coface si fii la curent cu cele mai puternice sectoare in care poti investi.