AEGRM - VERIFICAREA FIRMELOR CU IPOTECI

Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare - AEGRM constituie un sistem de evidenta a ipotecilor mobiliare si de publicitate, structurat pe persoane si bunuri, care asigura inregistrarea operatiunilor cu si asimilate acestor ipoteci.

Raportul cu date despre firme InfoQuick iti pune la dispozitie analize de risc si indicatori financiari, date despre datoriile unei firme la bugetul de stat sau situatia ipotecilor, dosare in justitie si evaluarea firmei analizate.

AEGRM | Ipoteci firme
CreditorTotal inregistrariInregistrari inactiveInregistrari activeBunuri active
Bunuri autoBunuri mobileAlte bunuriTotal
Total521042521130156
TEST BANK42834021125146
TEST LEASING IFN4044004
TEST LEASING FINANCE IFN2020022
TEST COM SRL - PUNCT DE LUCRU CRAIOVA1010033
TEST HOLDING IFN1011001
TEST CORPORATION BANK2200000

ATENTIE! Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare (AEGRM) publica cu frecventa zilnica toate ipotecile mobiliare inregistrate de catre companiile active in Romania in favoarea creditorilor acestora (furnizori, institutii de credit, stat sau diversi creditori). Informatiile inregistrate se refera la identitatea creditorului, debitorului (firma analizata), detaliile activelor asupra carora se constituie ipoteca, precum si prioritatea garantiilor in cazul in care ipoteca se constituie asupra aceluiasi activ.

Consecinte/ Recomandari – Cresterea frecventei si a echivalentului valoric al garantiilor oferite de catre firma analizata catre diversi creditori poate indica o limitare a bonitatii suplimentare, avand in vedere ca majoritatea activelor sunt deja oferite sub forma de garantie. De aceea, cele mai bune practici recomanda monitorizarea periodica a garantiilor reale mobiliare inregistrate de catre clientii catre care se vinde cu plata la termen. De asemenea, in momentul preluarii unui activ sub forma de garantie oferita de firma analizata, este obligatorie verificarea inregistrarilor la AEGRM pentru a constata daca activul respectiv este liber de orice alte sarcini (garantii constituite de creditori diversi).

Fii cu un pas inaintea tuturor!

Descarca studiile Coface si fii la curent cu cele mai puternice sectoare in care poti investi.