Verifica lista firmelor din Romania pentru a te bucura de parteneriate profitabile si in 2021

Afla cum te ajuta lista firmelor din Romania pe judete sau pe domenii de activitate si datele despre firme de pe InfoQuick sa faci afaceri profitabile.
oportunitati de afaceri - lista firmelor pe judete si cod CAEN
Putine dintre previziunile realizate de specialisti pentru anul 2020 s-au adeverit. O criza sanitara care anunta una economica de proportii era insa greu de prevazut acum un an, cand situatia financiara a firmelor era una solida, dand tuturor motive de optimism.

Inceputul de an 2021 a adus insa speranta revenirii la normalitate, odata cu omologarea mai multor vaccinuri. Prudenta este insa cuvantul de ordine in acest moment pentru toate business-urile, indiferent de domeniul de activitate. Parcurgem o perioada nesigura, in care o parte dintre afaceri sunt serios afectate de restrictiile impuse de pandemie. Partenerii acestora, dar si furnizorii sau clientii, au de asemenea de suferit.

E mai important ca oricand sa fim prudenti si sa monitorizam situatia financiara a firmelor partenere. Vom sti, in acest fel, daca una dintre aceste companii risca sa intre in incapacitate de plata sau sa aiba probleme financiare.

Cum monitorizam situatia partenerilor? Una dintre modalitatile simple de a afla, direct online si in doar cateva minute, este prin intermediul rapoartelor oferite de o sursa care ofera toate aceste informatii, asa cum este InfoQuick. Consulta lista firmelor din Romania pe judete sau pe domenii de activitate! Verifici in acest mod rapid firmele cu care ai sau doresti sa ai o relatie de business profitabila.

Citeste si: Verifica incidentele de plata ale partenerilor tai, pentru a incheia afaceri sigure si avantajoase

Lista firmelor pe judete

InfoQuick integreaza o lista a firmelor pe judete. Utilizeaz-o pentru a verifica rapid companiile partenere. Tot aceasta lista iti va fi utila pentru a verifica firmele pe care ti le doresti partenere sau chiar pentru a identifica eventuale business-uri solide din zona ta, cu care poti incheia diverse parteneriate.

Odata ce o companie din lista firmelor pe judete ti-a atras atentia, solicita raport InfoQuick in legatura cu aceasta. Poti alege intre variantele Light, Smart si Sectiuni Recom. Pentru a intelege ce informatii despre firme cuprinde fiecare raport in parte, acestea au si o varianta demo.

Cu ajutorul rapoartelor InfoQuick, afli datele financiare, juridice si informatii administrative cu privire la fiecare societate in parte. Te asiguri in acest fel ca partenerii sau potentialii tai parteneri au business-uri solide financiar si fara probleme de solvabilitate.

Citeste si: Consulta lista firmelor din Romania si date financiare, pentru parteneriate de afaceri profitabile

Lista firmelor din Romania, grupate pe domenii de activitate

InfoQuick iti pune la dispozitie o lista a firmelor din Romania, grupate pe domenii de activitate. Lista te va ajuta sa identifici potentiale parteneriate de afaceri profitabile, cu firme din domeniul de care esti interesat.

Poti face un research pornind de la lista societatilor comerciale din domeniul de activitate care te intereseaza. Exista si posibilitatea cautarii firmelor pornind de la codul CAEN sau denumirea acestora.

Odata ce ai o lista a firmelor de interes, poti merge mai departe si solicita un raport detaliat in legatura cu fiecare dintre acestea.

Informatii precum situatiile financiare, incidentele de plata, existenta ipotecilor sau datoriile la ANAF, prezenta in Portalul Instantelor de Judecata te vor ajuta sa intelegi daca firma de care esti interesat este una solida, cu care merita sa inchei un parteneriat. Daca vorbim despre unul dintre partenerii tai, vei intelege daca te poti baza pe acesta sau, dimpotriva, este cazul sa iei masuri pentru a nu continua un parteneriat riscant.

Citeste si: Evaluarea unei firme. Accesul la datele financiare si actiunile in justitie ale unei firme

Traversam o perioada nesigura din punct de vedere economic si multe organizatii intampina dificultati. Este esential acum sa identifici rapid eventuale vulnerabilitati din partea acestora, care ti-ar putea afecta propriul business. Daca vorbim despre partenerii noi, e important sa alegi afaceri solide, alaturi de care sa iti poti continua dezvoltarea.

Rapoartele InfoQuick te ajuta sa iti monitorizezi partenerii de afaceri, diminuand in acest fel riscurile la care acestia te-ar putea expune. Consultarea datelor din lista firmelor pe judete sau pe domenii de activitate este rapida si iti va aduce beneficii mari in timp.

Citeste si: Verificarea unei societati la ANAF, primul pas catre un parteneriat solid


Publicat la 18.02.2021.

Fii cu un pas inaintea tuturor!

Descarca studiile Coface si fii la curent cu cele mai puternice sectoare in care poti investi.