Cum folosesti platforma InfoQuick pentru a obtine date si rapoarte valoroase despre firmele partenere

Cum ne ajuta InfoQuick sa aflam date despre firmele partenere, fara a pierde mult timp cautand fiecare informatie pe portalurile diverselor institutii.
Cum aflu date despre o firma
In afaceri, parteneriatele sunt esentiale pentru reusita. Ne dezvoltam afacerea cu ajutorul clientilor, furnizorilor sau partenerilor de business. Relatiile se construiesc in timp, iar increderea apare pe masura ce experienta vizavi de fiecare dintre partenerii nostri este una pozitiva.

Totusi, avand in vedere ca vorbim despre afaceri, nu putem lasa nimic la voia intamplarii. Nu putem astepta confirmarea stabilitatii si a unei relatii de incredere cu partenerii nostri. Este bine sa stim de la inceput care este situatia financiara a acestora. Verificarea datelor de identificare ale firmelor cu care intentionam sa colaboram, precum si a datelor financiare si juridice a acestora, devine esentiala. Cum lucrurile se pot schimba in timp, este de asemenea important sa monitorizam datele in legatura cu firmele partenere.

Vom putea sta linistiti in acest fel – minimizam riscurile provenite din zona parteneriatelor de afaceri. Stim in orice moment daca lucrurile merg sau trebuie sa luam masuri in sensul reducerii expunerii pe anumiti clienti si furnizori. Daca lucrurile stau bine in acest moment, stim ca vom afla la timp in momentul in care apar schimbari in situatia lor.

Citeste si: Iti doresti colaboratori de incredere? Evalueaza situatia financiar-contabila a acestora inainte de a incheia un contract

Cum aflam insa date despre firmele partenere, fara a pierde mult timp cautand fiecare informatie pe portalurile diverselor institutii?

Platforma online InfoQuick a fost gandita pentru a rezolva, simplu si eficient, aceasta problema. Cu ajutorul rapoartelor InfoQuick, stii in orice moment cum se descurca partenerii de afaceri. Stii si cand trebuie sa intervii, pentru a afla mai multe informatii despre o situatie financiara sau juridica problematica. Aceasta ti-ar putea afecta business-ul, asa ca vei putea lua masuri din timp.

Tot platforma InfoQuick iti pune la dispozitie o lista a firmelor pe domenii de activitate, pentru a putea identifica noi parteneri pentru afacerea ta.

Cautare date firme dupa CUI sau denumire

Poti regasi cu usurinta o firma in portalul InfoQuick, pornind de la denumirea sau CUI-ul acesteia. Prin intermediul rapoartelor pe care organizatia le pune la dispozitie, afli care sunt principalii indicatori financiari, informatiile cu privire la actionariatul firmelor si relatiile acestora cu alte companii, daca organizatia respectiva are dosare in Justitie sau datorii catre Bugetul de Stat si incidente de plata.

Cautare firme in lista firmelor din judet

Poti realiza o cautare a firmelor si pornind de la lista firmelor din judet. Daca esti interesat de firmele aflate intr-un judet, dintr-un anumit sector de activitate, le poti gasi in platforma InfoQuick. Poti, in acest fel, sa iti faci o idee despre numarul firmelor dintr-un domeniu, pentru a vedea daca acesta este cautat.

Daca esti in perioada in care deschizi un business nou, poti vedea care va fi concurenta pe care o ai intr-un anumit sector. Au firmele din acelasi domeniu de activitate profit? Este un prim indiciu ca si firma ta ar putea avea succes in acelasi domeniu de activitate.

Citeste si: Verifica lista firmelor din Romania pentru a te bucura de parteneriate profitabile si in 2021

Cum afli, gratuit, date despre o firma care te intereseaza?

Rapoartele InfoQuick, accesibile prin intermediul unuia dintre cele trei abonamente disponibile, te ajuta sa iei decizii pentru afaceri pe termen lung in ceea ce priveste parteneriatele de afaceri. Tot aceste rapoarte te ajuta sa intelegi care este evolutia unui sector de activitate si sa identifici noi oportunitati pentru organizatia ta.

Rapoartele sunt gandite pentru ca utilizatorii lor sa regaseasca rapid, in doar cateva minute, diverse informatii in legatura cu organizatiile cautate.

Daca doresti sa testezi serviciile InfoQuick, afland informatii in legatura cu o companie de interes – partener, furnizor, client sau chiar compania ta – poti opta pentru un raport SMART. Acest tip de raport este oferit gratuit, atunci cand iti creezi un cont pe site-ul InfoQuick.

Citeste si: Trei indicatori economico-financiari pe care sa ii analizezi pentru a intelege care este bonitatea partenerilor tai de afaceri


Publicat la 23.12.2021.

Fii cu un pas inaintea tuturor!

Descarca studiile Coface si fii la curent cu cele mai puternice sectoare in care poti investi.